Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επανήλθε την Τετάρτη το απόγευμα ο Γιώργος Σαρρής που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο.

Σε αντίθεση με τον Σαρρή ο Λεάλ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αλλά ο Ουρουγουανός έχει αυξήσει την ένταση του προγράμματος που ακολουθεί και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον Άρη.

Το πρώτο μέρος της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης αφιερώθηκε σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων ενώ το δεύτερο μέρος περιλάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με δύο συγκεκριμένες εταιρίες που έχουν αναλάβει την μηχανοργάνωση της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει :

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με την Infosector και την Entersoft, οι οποίες ανέλαβαν την μηχανοργάνωση της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.
Στο πλαίσιο του έργου η Infosector εγκατέστησε το ERP και το CRM της Entersoft στην ΠΑΕ, στον γυμναστικό σύλλογο και στην μπουτίκ της ομάδας μας στο Μαρτινέγκο.
Η μηχανογράφηση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο χορηγικής συνεργασίας του συλλόγου μας με την Infosector και την Entersoft. Μελλοντικά το έργο αναμένεται να επεκταθεί και σε e-shop, στο οποίο θα πωλούνται προϊόντα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook