Άντρες έτοιμοι για όλα. Ο Μάριος Αθανασίου και ο Μάνος Παπαγιάννης αποκαλύπτονται και μιλούν στο περιοδικό HELLO! για την απιστία, τα παιδιά, το γάμο και την προδοσία από τις γυναίκες.

«Η μέθοδος της απιστίας» είναι ο τίτλος της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν, οι δύο άντρες που μοιράζονται απόψεις για όλα όσα απασχολούν όχι μόνο τους άντρες αλλά και τις γυναίκες.

«Δεν έχω κάποιο τεκμήριο ότι κάποια σύντροφός μου έχει απιστήσει. Μπορεί, όμως, κάποιος χωρισμός μου να έχει αυτή την απιστία» λέει ο Μάριος Αθανασίου ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης εξομολογείται μία στιγμή προδοσίας που έχει ζήσει. «Εμένα που έχει συμβεί (να τον προδώσει γυναίκα). Μπαίναμε μαζί με την Αγγελική στο σπίτι και η Λυδία έτρεξε και αγκάλιασε κατευθείαν τη μητέρα της! Αυτή είναι απίστευτη προδοσία!»

\"\"

\"\"

Οι δύο άντρες αν και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους μοιράζονται την τεράστια αγάπη που νιώθουν για τα παιδιά τους. «Αυτό που κάνω με την κόρη μου είναι να προσπαθώ να περνάμε καλά» είπε ο Μάνος Παπαγιάννης ενώ ο Μάριο Αθανασίου αποκαλύπτει: «Ασχολούμαι με το παιδί μου πάνω από το μέτρο του δυνατού – για τη δική μου αντίληψη. Και το ίδιο το παιδί πάντα ζητάει περισσότερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook