Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα που τόσο καιρό περίμενε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος αύριο (7/10) θα ανεβεί και πάλι στη σκηνή, προκειμένου να τραγουδήσει παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Ντιάνα Ζαχαριάδου, θα ερμηνεύσει τα τραγούδια που τον καταξίωσαν, αλλά θα παρουσιάσει και άλλα καινούργια, που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες.

Η δυναμική του επιστροφή του θα «στεγαστεί» από το «Envy live stage» στο Μαρούσι, το οποίο θα μετατραπεί σε χώρο απόλυτης διασκέδασης μέχρι το πρωί.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Θα δεις» σε στίχους Κωνσταντίνου Γαλανού και παραγωγή Αντρέα Γιατράκου, το οποίο ήδη παίζεται στα περισσότερα ραδιόφωνα της χώρας, με τον κόσμο να το έχει «αγκαλιάσει».

Εκτός από την Ντιάνα Ζαχαριάδου, στο πλευρό του θα είναι και τρεις djs, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενώ… γεύση Κρήτης θα δίνει στο γνωστό αθηναϊκό στέκι ο Κρητικός λυράρης, Διονύσης Κορνηλάκης.

Το video clip του τραγουδιού «Θα δεις»:


(zougla)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook