Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή οι Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Β.Ε. Αθηνών και Φ.Α.Ε.Ε. Αθηνών και οι Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά και Φ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης.

Ενόψει της διαδικασίας μετάπτωσης δεδομένων, ώστε να λειτουργήσει η Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων την 10/10/2011 και προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη διαδικασία αυτή από τις μηχανογραφικές κινήσεις των υπηρεσιών.

-Οι Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Β.Ε. Αθηνών και Φ.Α.Ε.Ε. Αθηνών δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Πέμπτη και Παρασκευή, στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2011, αντίστοιχα.

-Οι Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά και Φ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Παρασκευή, στις 7 Οκτωβρίου 2011.

-Τα Τμήματα Κ.Β.Σ. και Μητρώου των Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά και Φ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης θα περατώσουν σήμερα τις συναλλαγές τους με το κοινό στην 1 το μεσημέρι.

Για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών έχει ήδη αναρτηθεί σε εμφανή σημεία των κτιρίων στέγασης των Εφοριών σχετική ενημέρωση, προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι, για τη μη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook