Ως τη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας του έως τώρα χαρακτήρισε ο Στέργιος Κουφός το διπλό του ΑΓΟΡ στη Τρίπολη επί του Αρκαδικού.
Με τη νίκη αυτή η Ρεθυμνιώτικη ομάδα διατηρήθηκε στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και φυσικά πάνω στο τρένο της ανόδου.

Ο Ελληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στην «Κρητική Επιθεώρηση», τόνισε ότι: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για τη νίκη μας, η οποία θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και είχαμε πολύ καλή αντίδραση όσον αφορά το μυαλό και την συγκέντρωση μας στο παιχνίδι. Όλα αυτά, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ευτυχώς καταφέραμε και διαβάσαμε το παιχνίδι μετά από το αʼ ημίχρονο και στο βʼ ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Η ευστοχία μας στα σουτ τριών πόντων, μας έδωσε το κάτι παραπάνω και η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος μας. Δυστυχώς η έλλειψη πολλών και ισάξιων εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την ίδια απόδοση και στην τελευταία περίοδο, όπου αποτέλεσμα ήταν να μας πλησιάσει στο σκορ ο αντίπαλος. Πάντως, όπως και να έχει η νίκη μας είναι παλικαρίσια και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά, προσφέροντας όμορφες συγκινήσεις στον κόσμο μας και στην πόλη μας.

Πλέον χρειάζεται να επιδείξουμε πολύ προσοχή στην διαχείριση της επόμενης ημέρας, γιατί το ματς που έρχεται με τον Πανερυθραϊκό είναι πολύ ύπουλο. Θέλουμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας, τώρα που η ομάδα δείχνει και πάλι ότι είναι μέσα στον στόχο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook