Χωρίς τον Μάρις Βερμπακόφσκις αλλά με τον Λεάλ στο κανονικό πρόγραμμα, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εργοτέλης για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Καβάλα. Ο Λετονός θα απουσιάσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της Λετονίας.

Πέρα από τον Βερμπακόφσκις, εκτός θα μείνουν και οι διεθνείς Χρυσοφάκης και Καρέλης.  Ο Γιώργος Σαρρής ο οποίος είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο και απείχε από τις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

Η είδηση πάντως έρχεται για τους αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μπέτο και Ολίσε, στο ματς με τον Πανιώνιο συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, και η τεχνική ηγεσία του Κρητικού συλλόγου αποφάσισε  οι δύο παίκτες  να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής, ο μεν Μπέτο στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολίσε στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής  με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον σημαντικό αγώνα με την Καβάλα. Η διοίκηση του Εργοτέλη αποφάσισε να βάλει γενική είσοδος στα 10 ευρώ, ενώ γυναίκες και παιδιά θα μπορούν να εισέλθουν στο Παγκρήτιο χωρίς να πληρώσουν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook