Η 32χρονη αλλοδαπή που περιφερόταν στους χώρους του Γενικού νοσοκομείου Βόλου, δεν ήταν ασθενής, ούτε επισκέπτρια.

Εκμεταλλευόταν την ενασχόληση των συγγενών με τους νοσηλευόμενους για να αρπάζει τις… τσάντες τους! Μέσα σε λίγες ημέρες είχε κλέψει συνολικά έξι γυναικείες τσάντες, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Την ώρα που συνελήφθη, η 32χρονη είχε κλέψει τις τσάντες δυο εργαζόμενων του νοσοκομείου και μιας γυναίκας που συνόδευε ασθενή, οι οποίες δεν είχαν μέσα χρήματα αλλά μόνο προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Η ίδια ομολόγησε, ότι με τον ίδιο τρόπο είχε κλέψει άλλες τρεις τσάντες!

Μέρος των κλοπιμαίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, βρέθηκε στην κατοχή της και επεστράφησαν στα θύματα της «μακρυχέρας» που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… 158 διαρρήξεις (!) φέρεται να είχε διαπράξει στο Βέλγιο από την αρχή του 2011, ένας 32χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Κακαβιά την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο ελληνικό έδαφος! Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί τέσσερις Βούλγαρους, την στιγμή που «ρουφούσαν» πετρέλαιο από το ντεπόζιτο του φορτηγού ενός 62χρονου στην Κατερίνη. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μπιτόνια με 18 λίτρα πετρελαίου, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook