Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης του ΟΦΗ από την Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκα για το ματς με την Ηλιούπολη.

Τον ΟΦΗ στην διαδικασία εκπροσώπησαν οι Νίκος Μαχλάς, Βασίλης Ξημέρης, ενώ παρόντες ήταν και οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ κ.κ Φωτάκης, Μανταδάκης και Μιχαλόπουλος.

Στην διαδικασία δεν έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης λόγω ανηλλημένων υποχρεώσεων όμως διαβάστηκαν τα πρακτικά της κατάθεσης του στην Πειθαρχική της Super League.

Σαν μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος για ακόμη μια φορά τόνισε ότι ο Ηρακλής Νύχταρης δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΟΦΗ και υποστήριξε ότι στη συνομιλία του με τον Τσακογιάννη ήθελε να μην φανεί άσχετος σε ότι έχει να κάνει με τον ΟΦΗ, προσπαθώντας να τον πείσει ότι είχε γνωριμίες.

«Το ποσό που ακούγεται για αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μικρό. Άλλωστε ο ΟΦΗ δεν είχε ανάγκη την νίκη αλλά την πήρε», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, για την αναμέτρηση Ηλιούπολη-ΟΦΗ 1-2.

Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του επεσήμανε και πάλι ότι ο Ηρακλής Νύχταρης είναι ένας απλός φίλαθλος του ΟΦΗ και ότι δεν έχει ούτε μια μετοχή της ομάδας , ούτε είναι αφανής ιδιοκτήτης της ενώ τόνισε ότι και ο ίδιος ο Νύκταρης ομολόγησε σε συνέντευξη του ότι έκανε πλάκα με τον Τσακογιάννη.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι καταθέσεις του Ντίνου Μανταδάκη και του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη που τόνισαν ότι η μόνη σχέση του Ηρακλή Νύχταρη με τον ΟΦΗ είναι ότι ο γιος του έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Λεοντής ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να καταθέσει υπομνήματα μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ τα είχαν έτοιμα από το πρωί για να τα καταθέσουν όμως ο κ. Λεοντής τους είπε να τα καταθέσουν την Δευτέρα.

Πάντως σαν θετικό στοιχείο υπέρ του ΟΦΗ στην διαδικασία χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κ. Λεοντής δεν δέχθηκε σαν αποδεικτικό στοιχείο της απόφασης 300 και 301 της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League που ανέφεραν ότι το ματς Ηλιούπολη – ΟΦΗ ήταν τελεσίδικα χειραγωγημένο.

Μάλιστα οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσουν την Δευτέρα αίτηση τριτανακοπής κατά των υπ αριθμών αποφάσεων 300 και 301 της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League. 

Ο κ. Λεοντής ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ ότι η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής θα γίνει γνωστή μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι μαζί με τις αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Θρασύβουλο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook