Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου η 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 για τα φωτοβολταϊκά και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η Διεθνής Έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC, με περισσότερους από 230 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων. Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης, καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.

Η SILCIO Solar Technologies συμμετείχε με ένα από τα μεγαλύτερα και ποιο σύγχρονα περίπτερα, προσφέροντας στους επισκέπτες άμεση πληροφόρηση για τα θέματα των ΑΠΕ και τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών προϊόντων.

\"\"

H SILCIO (www.silcio.gr) είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου και του Ομίλου της Διεθνούς Κατασκευαστικής. Οι δύο όμιλοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς σε όλους τους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1997. Η συνολική επένδυση στον τομέα παραγωγής Φωτοβολταϊκών προϊόντων, περιλαμβάνει δύο υπερσύγχρονες και πλήρως καθετοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για την παραγωγή πολυκρυσταλλικών φετών Πυριτίου ισχύος 40 MWp, Φωτοβολταϊκών κυττάρων ισχύος 30MWp, και Φωτοβολταϊκών πλαισίων ισχύος 20MWp κατά έτος.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook