Ένα μικρό εστιατόριο στο Μπρούκλιν κατάφερε μέσα σε μόλις δύο χρόνια να κερδίσει τρία αστέρια Μισελέν 2012, την υψηλότερη διάκριση του διάσημου οδηγού γαστρονομίας.

Το Chef's Table είναι το πρώτο εστιατόριο της περιοχής που τιμάται από τον οδηγό, του οποίου η αμερικανική έκδοσή για την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε χθες.

Το μικρό αυτό εστιατόριο δεν μοιάζει καθόλου με τα άλλα που έχουν κερδίσει τρία αστέρια στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται μέσα σε μια αγορά τροφίμων, έχει μόλις 18 θέσεις και οι πελάτες τρώνε σε έναν πάγκο κουζίνας!

http://eater.com/uploads/chefs-table-brooklyn-fare.jpg

http://brooklynpaper.com/assets/photos/33/34/33_34_arts_brooklynfare02_z.jpg

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Brooklyn+Grocery+Store+Receives+Two+Michelin+cdx4YASwg4Tl.jpg

Στο σκηνικό αυτό ο μεξικανικής καταγωγής σεφ Σέζαρ Ραμίρες δημιουργεί 18 ως 20 μικρά πιάτα εμπνευσμένης κουζίνας και αποθεώνεται από τους κριτικούς. Το μενού είναι συγκεκριμένο και κοστίζει 165 δολάρια το άτομα.

Μόνο 93 εστιατόρια σε όλον τον κόσμο έχουν κερδίσει τρία αστέρια, εκ των οποίων επτά βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Brooklyn+Grocery+Store+Receives+Two+Michelin+8GuIkJYjt24l.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Brooklyn+Grocery+Store+Receives+Two+Michelin+1Z6ET3XGyOVl.jpg
(φωτογραφίες: zimbio)