Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου θα υλοποιήσει 2 νέα αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τα εξής θέματα:

1.«Τα Μυστικά της Σύγχρονης Πώλησης»
19 Οκτωβρίου – 26 Οκτωβρίου

Σκοπός:Το σεμινάριο είναι ένα συμμετοχικό (Interactive) πρόγραμμα που θα βελτιώσει τις γνώσεις και τις ικανότητες των συμμετεχόντων σε θέματα πωλήσεων, επικοινωνίας και συμπεριφοράς.

Σκοπός του προγράμματος είναι να καθοδηγήσει και να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις της Λιανικής, παρέχοντας σύγχρονες μεθόδους και απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα.

Απευθύνεται: σε πωλητές που έρχονται μεν σε άμεση επαφή με τους πελάτες (face-to-face ή τηλεφωνικά) επηρεάζοντας αποφασιστικά το επίπεδο εξυπηρέτησης τους και που στα πλαίσια των καθηκόντων τους αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Επίσης απευθύνεται σε στελέχη που επιθυμούν να εφαρμόσουν την φιλοσοφία της σωστής επικοινωνίας, συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησης.

Ενότητες Σεμιναρίου:
Επιχείρηση, Επιχειρηματικότητα
Συμβουλευτική Πώληση, Διάλογος με τον πελάτη
Δεξιότητες πωλητή που καθορίζουν την ποιοτική πώληση
Διάκριση των εννοιών: Δημόσιες Σχέσεις και Marketing
Μορφές Επικοινωνίας – Συστατικά Προφορικής Επικοινωνίας
Μη Λεκτική Επικοινωνία – Γλώσσα Σώματος
Συναλλακτική ανάλυση
Τύποι ανθρώπινης συμπεριφοράς – Ο χειρισμός τους

Εισηγήτρια: Η Μαρία Πετράκη είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ κατέχει και πιστοποιητικό εξειδίκευσης στις Δημόσιες Σχέσεις από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως προϊσταμένη Marketing και Εξυπηρέτησης πελατών για γνωστή πολυεθνική εταιρεία, ενώ σήμερα είναι στέλεχος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Παράλληλα ασχολείται με την κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών τα τελευταία 20 χρόνια.

Το κόστος του προγράμματος είναι 90€ ανά συμμετοχή.

Χρόνος Διεξαγωγής: 12 ώρες – Τετάρτη 19/10 από 5μ.μ. έως 9 μ.μ. Δευτέρα από 24/10 5μ.μ. έως 9 μ.μ. & Τετάρτη 26/10 από 5μ.μ. έως 9 μ.μ.

2.«Τα Μυστικά της Σύγχρονης Πώλησης»
19 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου

Σκοπός: Το πρόγραμμα παρέχει μέσα από ένα πρακτικό πλαίσιο, τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την κατανόηση, διαχείριση και εφαρμογή πρακτικών και μεθόδων δημιουργίας δυναμικής οργανωτικής κουλτούρας και ψυχολογικά υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος μέσα στην επιχείρηση.

Απευθύνεται: Σε νέα και καθιερωμένα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και σε αυτοαπασχολούμενους. Ο οριζόντιος χαρακτήρας του σεμιναρίου επιτρέπει τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις διοικητικές τους ικανότητες στη λήψη αποφάσεων, στη διαχείριση του χρόνου, στη δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων εργασίας, καθώς και στη διαχείριση του εργασιακού άγχους.

Ενότητες Σεμιναρίου:
Ψυχολογία της Αποτελεσματικής Διοίκησης :
α) Επιχειρησιακή Επικοινωνία, β) Αποτελεσματικές Ομάδες,
γ) Διαχείριση Συγκρούσεων, δ) Εργασιακό Άγχος

Ψυχολογία της Αποτελεσματικής Διοίκησης :
α) Λήψη Αποφάσεων και
β)Διαχείριση Χρόνου Ψυχολογία της Επιχείρησης

Το κόστος του προγράμματος είναι 75€ ανά συμμετοχή.

Χρόνος Διεξαγωγής: 13 ώρες – Τετάρτη 19/10 από 5μ.μ. έως 8 μ.μ., Δευτέρα 24/10 από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ., Τετάρτη 26/10 από 5μ.μ. έως 8 μ.μ & Δευτέρα 31/10 από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 14, 4ος όροφος, τηλ/νο 2810-342136 & 331590 κα Μαίρη Βενιχάκη [email protected] Παπαματθαιάκη Εμμανουέλα [email protected] από τις 08:30 έως 2:30 μ.μ. και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook