Την ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, είχε σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος, στο φιλικό που έγινε με την Χερσόνησο στο ΒΑΚ και είχε διάρκεια 70 λεπτά. 
Η είδηση βγήκε από την πολύ καλή παρουσία του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πλέον είναι ζήτημα χρόνου η χρησιμοποίηση του σε ματς πρωταθλήματος. 
Για την ιστορία να πούμε πως ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μανούσου στο 36’, ενώ ο τεχνικός των Κρητικών χρησιμοποίησε τους Βεζυρίδη, Καρακατσάνη, Κιάσσο, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκη, Ρόβα, Μπουλούτ, Ζορμπά, Μανούσος, Γιακούμπου και Βλόνταρτσικ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ξενοδόχωφ – Σκουτέλης. 
Για τη Χερσόνησο ο Άγγελος Βαρδάκης παρέταξε τους εξής: Μουντράκη, Σωμαράκη, Ματθαιάκη, Γενιτσαρίδη, Αραβιάκη, Ανωγειανάκη, Βλάχο, Φιλιππάκο, Μπέρκη, Γιακουμάκη και Καλομοίρης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Νύκταρης, Λαμπρόπουλος, Μασέλης και Μυλωνάς. 
Οι φάσεις
7ο λεπτό: Ο Καλομοίρης με προβολή προσπαθεί να νικήσει τον Βεζυρίδη, όμως ο έμπειρος πορτιέρο κρατάει το μηδέν. 
15ο λεπτό: Ο Μπέρκης κάνει το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ
26ο λεπτό: Ο Μπέρκης και πάλι προσπαθεί να απειλήσει, ο Βεζυρίδης σε ετοιμότητα για άλλη μια φορά, σώζει τον ΟΦΗ. 
30ο λεπτό: Ο Κιάσσος θα σουτάρει έξω από την περιοχή, ο Μουντράκης κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση και σώζει την Χερσόνησο. 
36ο λεπτό: Ο Μανούσος σκοράρει. Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ σουτάρει έξω από την περιοχή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 
48ο λεπτό: Ο Σκουτέλης έδωσε στον Γιακούμπου, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook