Την δική τους θέση όσον αφορά την υπόθεση που ταλαιπωρεί την ομάδα του ΟΦΗ για το ματς με την Ηλιούπολη πήραν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με σημερινή τους ανακοίνωση.

Οι Παλαίμαχοι στην ανακοίνωση τους επισημαίνουν ότι ο ΟΦΗ δεν ήταν ποτέ ομάδα του παρασκηνίου και πως ότι κέρδισε το πέτυχε με ιδρώτα και κόπο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ενώ σε όσους προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα της ομάδας τονίζουν ότι θα τους βρουν μπροστά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής :

«Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις τους τελευταίους μήνες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορούμε να μην πάρουμε θέση απέναντι στο πρωτοφανές κυνηγητό που δέχεται η ομάδα μας από τον Μάιο.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΟΦΗ στα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ουδέποτε υπήρξε μέρος του παρασκηνίου που λειτουργούσε στην Ελλάδα αλλά αντίθετα ήταν το πρότυπο ηθικής τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Οι επιτυχίες του ΟΦΗ (κύπελλο 1987, Ευρώπη 4 φορές) ήρθαν μόνο από τον τίμιο ιδρώτα και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες, η διοίκηση του και οι φίλαθλοι του.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΦΗ δηλώνουμε την στήριξη μας στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ που δίκαια και με πολύ κόπο έφεραν την ομάδα μας ξανά στην θέση που της αρμόζει και οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού ΟΦΗ θα μας βρει απέναντι τους.
Περιμένουμε την οριστική απεμπλοκή του ονόματος του ΟΦΗ με την αθωωτική απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook