Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Δέσποινα Ολυμπίου, περιέγραψε σε Κυπριακό σταθμό τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσπάθειά της να τον ξεπεράσει.

«Κατέρρευσα όταν χώρισα. Χρειάστηκα μία περίοδο προσαρμογής, να αναλύσω, να ξεκαθαρίσω. Γιατί αυτό θέλει μία εγκεφαλική διεργασία» αποκάλυψε η τραγουδίστρια, χωρίς να κρύβει τη έντονη συναισθηματική της φόρτιση και παραδέχτηκε μάλιστα, ότι η περίοδος αναπροσαρμογής, της πήρε πολύ καιρό: «Πήρε πάρα πολύ καιρό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν συνειδητοποιημένη εξαρχής με την όποια απόφαση είχα πάρει. Τι να κάνω; Ούτε η πρώτη ήμουν , ούτε η τελευταία» δήλωσε.

Όλο αυτό το διάστημα, η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν συγκρατημένη και προσεκτική λόγω πολλών σχετικών δημοσιευμάτων. Τώρα όμως δεν δίστασε να μιλήσει και για το λάθος που θεωρεί ότι έκανε στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Ξέχασα λίγο τον εαυτό μου κάποια στιγμή. Όταν ξεχνάς να φροντίσεις τον εαυτό σου, κάπου χάνεις τις ισορροπίες σου» τόνισε.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας (που ήταν βουρκωμένη σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης) συνεχίστηκε αφήνοντας αιχμές για λάθη του Μιχάλη Χατζηγιάννη τα οποία και συγχώρεσε: «Αν κάποιος κάνει κάτι χοντρό, που θεωρείται λάθος, μην τον συγχωρέσεις τρεις φορές. Το λάθος, αν συγχωρείται συνέχεια, παύει να είναι λάθος μετά» δήλωσε και συνέχισε: «Πρέπει να μπορείς να βάζεις τον πληγωμένο σου εγωισμό στην άκρη και να λες όλοι άνθρωποι είμαστε. Όλοι κάνουμε λάθη άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα. Όσο αντέχει ο καθένας δίνει».

Δεν απέκλεισε, ωστόσο, μία ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον με τον πρώην σύντροφό της: «Αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε. Έχω κάνει σημαντικά πράγματα με ένα Μιχάλη συνθέτη και παραγωγό, ποτέ δεν ξέρεις» κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook