Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από την ξέφρενη νύχτα του Άστον Κούτσερ στο Σαν Ντιέγκο, που πυροδότησε τα δημοσίευματα ότι ο ηθοποιός απάτησε την Ντέμι Μουρ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα τον 33άχρονο ηθοποιό ιδιαίτερα χαλαρό, να απολαμβάνει την παρέα τεσσάρων ξανθών γυναικών, ανάμεσα τους και η Τεξανή Σάρα Λιλ, η οποία υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε μαζί του, στην πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Hard Rock Hotel.

Ο ηθοποιός κάλεσε τις γυναίκες στη σουίτα του γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί η γνωριμία τους στο νυχτερινό κλαμπ Fluxx. Η 23άχρονη Λιλ φέρεται μάλιστα να έστειλε γραπτό μήνυμα από το κινητό της στους φίλους της το οποίο έλεγε (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση) «Ξεγυμνώθηκα στον Άστον Κούτσερ την Παρασκευή».

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό «Star», οι καλεσμένοι του ηθοποιού άφησαν τα κινητά τους στην είσοδο της σουίτας, η οποία θύμιζε σκηνή από την ταινία Ηangover. «Όταν μπήκα μέσα, υπήρχαν τόσες πολλές ξανθές» αποκάλυψε η Κίμπερλι Πέρι, μία από τις καλεσμένες του Άστον. «Όλοι έπιναν αν και ήταν ήδη μεθυσμένοι» πρόσθεσε.

\"\"

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook