Έχει δει την προσωπική της ζωή από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη σόουμπιζ, να γίνεται πρωτοσέλιδο. Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη νιώθει πλέον αρκετά ώριμη να μιλήσει η ίδια για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό PEOPLE και αποκαλύπτει ότι μόλις μετακόμισε στο σπίτι του αγαπημένου της. \”Όλα είναι μια χαρά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στη συγκατοίκηση\” λέει.

\"\"

\”Υπάρχει κάτι που λείπει από τον Γιώργο; Δεν κατάλαβα! Εκείνος είναι ένα πανέμορφο αγόρι, εμένα δεν μου λείπει κάτι και είμαστε μια χαρά. Ας μου πουν γιατί να μην είμαστε μαζί\” αναρωτιέται η Πατρίτσια ενώ εξοργίζεται από τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μία σχέση ψεύτικη. \”Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι αληθινή. Γιατί να είναι ψεύτικη; Γιατί να είσαι ψεύτικος στη ζωή σου; Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που κάνουν διάφορα για τη δημοσιότητα, όμως αυτό που λένε μερικοί είναι άδικο. Είναι κατινιές αυτά τα πράγματα!\”

Όσο για τη μητρότητα; \”Δεν θέλω να γίνω μητέρα από τόσο νωρίς. Κάνω μία περίεργη δουλειά και δεν μπορώ να αναλάβω μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Λατρεύω τα παιδιά, θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όταν ωριμάσω, όχι ακόμα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook