Η δούκισσα της Άλμπα, η Μαρία ντελ Ροσάριο Καγετάνα Αλφόνσα Βικτόρια Εουχένια Φρανθίσκα Φιτζ – Τζέιμς Στούαρτ ι ντε Σίλβα, είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες με τίτλους ευγενείας (έχει συνολικά 44 τίτλους) στον κόσμο!

Η οικογένειά της εξέφρασε αμέσως την αντίθεσή της για γάμο της με τον κατά 24 χρονια νεότερό της, Αλφόνσο Ντίεθ!

Η δούκισσα Καγετάνα πήγε μαζί με τα έξι παιδιά της σε συμβολαιογράφο και τους παρουσίασε ένα σχέδιο κληρονομιάς βάσει του οποίου ο καθένας θα έπαιρνε τουλάχιστον μία από τις ιδιοκτησίες του οίκου της Άλμπα.

Ο Ντίεθ Καραμπάντες, από την πλευρά του, υπέγραψε έγγραφο με το οποίο παραιτήθηκε από οποιαδήποτε διεκδίκηση της περιουσίας της οικογένειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δούκισσα του Άλμπα βάσει πρωτοκόλλου έχει δικαίωμα να μπει καβάλα σε ένα άλογο μέσα στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης, ενώ δικαιούται να μην γονατίσει μπροστά στον Πάπα!

Η ζάπλουτη Ισπανίδα αριστοκράτισσα παντρεύτηκε σε ηλικία 85 ετών τον Αλφόνσο Ντίεθ Καραμπάντες, έναν 61χρονο κοινό θνητό, στο παρεκκλήσι μιας από τις ιστορικές κατοικίες της, το Ανάκτορο Ντουένιας της Σεβίλλης.

\"http://www.hellomagazine.com/imagenes//celebrities/201110056255/duchess-of-alba-and-alfonso-diez-marry-in-intimate-ceremony/0-25-517/duchess-alba-wedding8--z.jpg\"

\"http://www.hellomagazine.com/imagenes//celebrities/201110056255/duchess-of-alba-and-alfonso-diez-marry-in-intimate-ceremony/0-25-564/boda-foton4--z.jpg\"

\"http://www.hellomagazine.com/imagenes//celebrities/201110056255/duchess-of-alba-and-alfonso-diez-marry-in-intimate-ceremony/0-25-563/salida-novios3--z.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook