Επί σχεδόν ένα μήνα, μια νέα γυναίκα ζούσε με τον εφιάλτη ότι θα βρισκόταν κάποτε και πάλι αντιμέτωπη με το ανθρωπόμορφο τέρας, το οποίο μπήκε ξαφνικά στο σπίτι της και την κακοποίησε σεξουαλικά με πρωτοφανή αγριότητα! Ίσως η τραυματισμένη ψυχή της γαλήνεψε λίγο, όταν πληροφορήθηκε ότι ο βιαστής της συνελήφθη.

Όλο αυτό το διάστημα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης δεν είχαν σταματήσει ούτε λεπτό να αναζητούν τα ίχνη του αδίστακτου αγνώστου που βίασε την άτυχη γυναίκα σε οικισμό της πεδινής περιοχής της Ξάνθης. Και τελικά, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον στείλουν στον εισαγγελέα της πόλης.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Αλβανό, που αναγνωρίστηκε από το θύμα του και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό βάσει της δικογραφίας που σχημάτισαν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Ο δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ στη νεαρή κοπέλα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη ειδικός ψυχολόγος που έστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook