Αν δεν έχεις ακούσει το όνομα της δεν είσαι ο μόνος. Στην ημεδαπή. Γιατί στην Αμερική υπάρχει πλέον ο όρος ‘’Danicamania’’. Κάτι σαν το ελληνικό ισοδύναμο του ‘’Ελένη’’… το μικρό όνομα αρκεί, όπως ορίζει ο  απόλυτος βαθμός διασημότητας.

Επίσης λένε ότι είναι η πιο γρήγορη οδηγός στον κόσμο. Με τα μονοθέσια Indy έχει φτάσει τα 380 χλμ/ώρα – που για την ιστορία είναι μια ταχύτητα που δεν υπάρχει στη Formula 1…

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί καμιά πιο γρήγορη στα Λιμανάκια αλλά εδώ μιλάμε για διαπιστωμένα πράγματα. Οδηγεί λοιπόν εδώ και χρόνια στο πρωτάθλημα Indy – ναι αυτό με τις οβάλ πίστες που με τη βία αντέχεις να δεις πέντε έξι γύρους αλλά οι αμερικανοί τρελαίνονται. Και είναι η μόνη που έχει κερδίσει αγώνα, το Japan 300,  που απλά δεν έχει ξαναγίνει από γυναίκα οδηγό ενώ πρόκειται για την τρίτη πιο καλά αμειβόμενη γυναίκα στο χώρο του αθλητισμού παγκοσμίως με κέρδη 12 εκ. δολάρια ετησίως.

\"\"

Στα 31 της χρόνια (γεννημένη στις 25 Μαρτίου του ’82 από πατέρα μηχανικό των snowmobiles) θεωρείται η πρέσβειρα του σπορ. Υγιής φάτσα, παθιασμένη με το σπορ, χωρίς να δείχνει μονομανής.  Η Danica  έχει πιάσει καλά το νόημα καθώς δεν προβάλει την εικόνα ενός κοριτσιού που είναι απλά κολλημένο με την ταχύτητα και έχει μερικά κιλά ταλέντο.

Είναι σέξι, δεν φοβάται να το δείξει, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Sports Ιllustrated,  συμμετέχει σε καμπάνιες και έχει στήσει ένα έξυπνο ιστό marketing γύρω από την εμπλοκή της στους αγώνες. Λέγεται επίσης πως κάτι rednecks τρίβουν ακόμα τα μάτια τους για το πώς η sexy chick (όπως λέγεται η ωραία γκόμενα στα  American English της πιάτσας) μπήκε στα λημέρια τους.

\"\"Αυτές τις μέρες συζητιέται η μετάβαση της στο τσίρκο με τα NASCAR. Πιο brutal αυτοκίνητα, περισσότερη βλαχιά αλλά περισσότερο ρίσκο, μεγαλύτερη τηλεθέαση άρα και περισσότερο χρήμα.
Αν δεν σε έχει πείσει ακόμα δες και το video από το backstage της φωρογράφησης για το Sports Illustrated και περαστικά.

Με αυτά και με αυτά σιγά μην ξεχάσεις τώρα το όνομα της. Και άμα τη δεις ποτέ στο φανάρι μην διανοηθείς να  το παίξεις ‘’και καλά Σουμάχερ’’.

\"\"

\"http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/can-we-have-a-ride.jpg\"

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook