Το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θέλει να συνεχίσει και στις Σέρρες το μεσημέρι της Κυριακής όπου στις 12 θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική τους Ίκαρους Σερρών.

Το παιχνίδι αυτό για τον ΟΦΗ έχει και ένα ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς η κρητική ομάδα θέλει να πάει και μια άτυπη ρεβάνς από την ομάδα των Σερρών που απέκλεισε τον ΟΦΗ από την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της ομάδας ο προπονητής του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος για το ματς με τους Ίκαρους τόνισε : «Είναι παιχνίδι σημαντικό και για μας και για τον αντίπαλο. Ίσως για τις Σέρρες ακόμη περισσότερο, γιατί παίζουν στην έδρα τους.Συμφωνώ με τον συνάδελφο κ. Καμαράκη, ο οποίος λέει ότι το παιχνίδι είναι κομβικό. Σίγουρα είναι πιο σημαντικό όπως είπα και πρίν για τον αντίπαλο που παίζει στο γήπεδό του».

Όσο για την ομάδα του επισημαίνει : «Εμείς πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα εκτός έδρας ματς, γνωρίζουμε τις δυσκολίες και θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο τον οποίο αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Χωρίς Καραδολάμη στις Σέρρες

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο ΟΦΗ θα έχει μια σημαντική απουσία για το παιχνίδι με τους Ίκαρους καθώς θα απουσιάσει ο Δημήτρης Καραδολάμης που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση και αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook