Κόντρα σε ένα από τα φαβορί της Α1 Κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (8/10) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, στην επιστροφή του στα μεγάλα… σαλόνια.

Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη, που ενισχύθηκε σημαντικά την μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να διεκδικήσει όλους τους φετινούς τίτλους.

Η προετοιμασία του ΝΟΧ έγινε μόνο με προπονήσεις, μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα διεξαγωγής κάποιου φιλικού, σε αντίθετση με τους «μπέμπηδες», που έχει δώσει ήδη επίσημα παιχνίδια για την Ευρώπη.

Ο χανιώτικος Όμιλος θα βρει απέναντι του και τρία δικά του παιδιά, που φοράνε πλέον το σκουφάκι της Βουλιαγμένης. Πρόκειται για τους Μάνθο Βουλγαράκη, Μανώλη Μυλωνάκη και Νίκο Κουλιεράκη.

Ο Ν.Ο. Χανίων δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Μπατάκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρσι, αλλά και τον αρχηγό Μανούσο Βιζυράκη, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (6/10).

Η αποστολή του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αποτελείται από τους: Γαλανίδη, Λεβεντάκη, Πρωτοπαπαδάκη, Σάμπο, Αυγουστιανάκη, Μπαριωτάκη, Χαριτάκη, Ντούλο, Δερμιτζάκη, Σολανάκη, Σαρτζετάκη, Φωκά, Μαζοκοπάκη, Μαρκάκη και Λειψάκη.

Η αναμέτρηση στο κολυμβητήριο Χανίων θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές έχουν οριστεί οι Βασιλείου-Καζούλης.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:                   

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου
Παλαιό Φάληρο-Πανιώνιος 4-9

Χίος-Καλαμάκι 20-2

Παναθηναϊκός-Αργοστόλι 13-3

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 
17.00 Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Βουλιαγμένη

18.00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

19.00 Ν.Ο. Πατρών-Εθνικός

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook