Στο σπίτι του βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Βάντο που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη βουβωνοκήλη.

Ο Βάντο πήρε εξιτήριο σήμερα από την κλινική Creta Inter Clinic και επέστεψε σπίτι του. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ – χαφ του ΟΦΗ είναι πολύ καλά στην υγεία του και βάσει του προγράμματος των γιατρών μετά από δέκα ημέρες θα ξεκινήσει να κάνει ασκήσεις με ποδήλατο. Πέντε μέρες αργότερα, δηλαδή σ’ ένα δεκαπενθήμερο, θα εκτελεί ασκήσεις για τη φυσική του κατάσταση με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο. Είκοσι πέντε ημέρες από σήμερα ο Βάντο θα ακολουθήσει πρόγραμμα με πλήρη επιβάρυνση και πιο συγκεκριμένα ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και σπριντ με στόχο τη βελτίωση της ταχύτητας και της αντοχής στην ταχύτητα και ασκήσεις με μπάλα.
Υπολογίζεται ότι σε περίπου ένα μήνα συνολικά ο παίκτης θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το γενικό χειρούργο κ. Τσαγκατάκη και το συνεργάτη του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ κ. Ζερβάκη, για το μεγάλο ενδιαφέρον στην ομάδα και την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που έκαναν στον Βάντο.
Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί την ιδιωτική κλινική Creta Inter Clinic για την προσφορά της στο κρητικό συγκρότημα.

Σπορά στο χόρτο του «Γεντί Κουλέ»

Την ίδια ώρα το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα ξαναπαίξει στο «Γεντί Κουλέ» στις 23 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ έδωσε την δυνατότητα στους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν σπορά στο χόρτο σε συγκεκριμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ομάδας προκειμένου αυτό να επανέλθει στο πολύ καλό επίπεδο πριν την συναυλία των Πύξ Λάξ όπου ο χώρος επιβαρύνθηκε αρκετά από την παρουσία του κόσμου μέσα στο γήπεδο.

Υπολογίζεται ότι στο ματς με την ΑΕΚ και με σύμμαχο τον καλό καιρό το χορτάρι του γηπέδου θα είναι απόλυτα έτοιμο μέχρι το παιχνίδι με την Ένωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook