Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο λύκειο Παλαιάς Πεντέλης, όταν ένας εξαγριωμένος γονέας αποφάσισε να δείξει… εμπράκτως την αντίθεση του στην απόφαση των μαθητών για κατάληψη του κτιρίου και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του, εμφανίστηκε στις 08:30 το πρωί στο σχολείο, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι!

Όπως κατήγγειλε στη zougla.gr ένας γονέας μαθητή του σχολείου, υπό τον όρο της διατήρησης της ανωνυμίας του, ο άνδρας προσπάθησε να σπάσει τα λουκέτα με το τσεκούρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο μαθητές, ευτυχώς ελαφρά. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία ζήτησε από τους ανήλικους μαθητές να πάνε στο τμήμα και να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι μαθητές δεν προσήλθαν στο τμήμα και η αστυνομία δε μπήκε στον κόπο να αναζητήσει τον εν λόγω άνδρα, ούτε για να του κάνει μία παρατήρηση. Η κατάληψη του σχολείου συνεχίζεται και τα παιδιά παραμένουν εκεί, με τους γονείς να είναι όπως είναι λογικό ανήσυχοι, για μια ενδεχόμενη νέα, νυχτερινή επίσκεψη του οξύθυμου γονέα, με ανάλογα η και ακόμα πιο επικίνδυνα κίνητρα.