Η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τον Νίκο Αναστόπουλο για να μπορέσει ο ΟΦΗ να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και για αυτό τον λόγο ο τεχνικός της κρητικής ομάδας θέλει να τεστάρει συνεχώς τους παίκτες του σε αυτό τον τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα χωριστούν σε δύο γκρούπ και την Δευτέρα και την Τρίτη θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκονται πριν ριχτούν και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος και το ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στη Τούμπα.

Οι παίκτες που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν δεν θα μετέχουν στα εργομετρικά τεστ.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Παρασκευής αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής ενώ οι τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη.

Οι Πίτσος, Ζόρντι Λόπεθ , Σουμπίνιο και Χαριτωνίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Φιλικό με τον ΠΟΑ

Όπως είναι ήδη γνωστό ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 4.30 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με αντίπαλο την ομάδα του ΠΟΑ και πρόθεση του Νίκου Αναστόπουλου είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Για την Κυριακή ο Νίκος Αναστόπουλος έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook