«Σκληρά» ναρκωτικά… εισαγωγής προσπάθησε να φέρει στη χώρα ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων.

Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για το τι σκόπευαν να κάνουν και έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητό τους, στο σασί του οποίου είχαν κρύψει ηρωίνη!

και, μόλις είδαν το φορτηγάκι με τον 32χρονο και την 27χρονη φίλη του να μπαίνει στο ελληνικό έδαφος από την Βουλγαρία, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια Καβάλας.

Εκεί ερευνήθηκε εξονυχιστικά το φορτηγάκι, στο κάτω μέρος του οποίου βρέθηκε έρευνα επιμελώς κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 168 γραμμαρίων. Ακολούθησε στο σπίτι του 32χρονου, όπου κατασχέθηκαν και τρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22 γραμμαρίων.

Μέσα σε τρία σπιρτόκουτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, έκρυβε το χασίς βάρους 12,9 γραμμαρίων που διακινούσε σε χρήστες των Θηβών ένας 18χρονος Αφγανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο νεαρός αλλοδαπός αποκάλυψε ότι προμηθεύεται τα ναρκωτικά από έναν 27χρονο Πακιστανό, ο οποίος εντοπίστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας και συνελήφθη.

Πάνω του κατασχέθηκαν άλλα τέσσερα σπιρτόκουτα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18,5 γραμμαρίων, 220 ευρώ και ένα κινητό.

Και οι δυο δράστες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών, βρίσκονται παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook