Με 16 ποδοσφαιριστές τους οποίους επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στο Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο των Περιβολίων κόντρα στον Α.Ο Χανιά.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» επέλεξε μόλις 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή καθώς υπάρχει και το νέο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Εργοτέλης την Δευτέρα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου με τη Χερσόνησο.

Η αποστολή αποτελείται από κάποιους βασικούς παίκτες αλλά και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη για το αυριανό φιλικό με τον Α.Ο Χανιά αποτελείται από τους : Καβουσάκη, Δερμιτζάκη, Γιοβάνοβιτς, Σαρρή, Γιαλούση, Σασιασβίλι, Ολίσε, Φραγκουλάκη, Κυριακίδη, Ρέντζα, Κατσικοκέρη, Ντατόμο, Ευαγγέλου, Μπρούνο, Κανδηλάκη και Καρέλη.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λεάλ που μόλις την Παρασκευή επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νίκος Καραγεωργίου δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Δευτέρας (6μ.μ) με τη Χερσόνησο στο οποίο θα παίξουν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που αποκλείστηκαν από την αποστολή για το φιλικό με τον Α.Ο Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook