Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Γεωργούλης καταπιάνεται και με εκτός υποκριτικής δραστηριότητες. Ήδη διαθέτει δύο εμπορικά καταστήματα στη Λάρισα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso» ετοιμάζεται να κατακτήσει και την αγορά ελαιόλαδου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχεδιάζει και εξαγωγή ελαιόλαδου στην Αμερική! Η Ελλάδα είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός ελαιόλαδου μετά την Ισπανία και την Ιταλία , ενώ υπερέχει σε όρους ποιότητας, αφού τα 3/4 της παραγωγής είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Μάλιστα, σε μια τελευταία έρευνα της Εθνικής Τράπεζας εκτιμάται ότι για την επόμενη πενταετία η ζήτηση για προϊόντα ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, όπως είναι το ελληνικό ελαιόλαδο, θα αυξηθεί σημαντικά.

Ο Αλέξης Γεωργούλης με τους συνεργάτες του, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και βλέποντας ότι υπάρχει ανοιχτή αγορά, αποφάσισε να εξάγει ελαιόλαδο και ελιές στην Αμερική. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας από την ιδιαίτερη πατρίδα του πρωταγωνιστή, τη Λάρισα, η νέα επένδυση του Αλέξη Γεωργούλη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Θα εξάγει ελαιόλαδο Λάρισας, Τιρνάβου και Αγιάς, και ελιές, όχι μόνο για τους ομογενείς μας στις ΗΠΑ, αλλά και για τους Αμερικανούς πολίτες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο αφού έχουν στραφεί στη μεσογειακή διατροφή προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις πλαστικές τροφές και το fast food.

Οπως μάθαμε μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων με τους συνεταίρους του έχει πέσει η σκέψη η συσκευασία να φέρει και το όνομά του. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, στην ετικέτα να φιγουράρει και ο ίδιος.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήρθε στη χώρα μας από το Λος Αντζελες, όπου ζει πια μόνιμα, ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Ο εκλεκτός ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στη βάση του την ερχόμενη εβδομάδα. Έως τότε θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και κάποιους φίλους.

Προχθές, μάλιστα, γιόρτασε τα γενέθλιά του με λίγους κολλητούς του. Πάντως, θα αναχωρήσει με φορτισμένες τις μπαταρίες του, και στο Λος Αντζελες τον περιμένει πολλή δουλειά, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη παραγωγή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook