Φιλική νίκη με 4-1 σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα ο ΟΦΗ επί του ΠΟΑ στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι της κρητικής ομάδας που δεν έκαναν άδικα την βόλτα τους προς το ΒΑΚ αφού οι παίκτες του ΟΦΗ τους πρόσφεραν ωραίο θέαμα και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση εν΄ όψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Πρωταγωνιστές για τον ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί του ΠΟΑ ήταν οι Κατάι, Μάντζιος και Χόρχε Λόπεθ.

Η απόδοση και των τριών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα με τον πρώτο να πετυχαίνει ένα γκολ και να σερβίρει άλλο ένα , τον δεύτερο να σημειώνει ένα τέρμα και να έχει και ένα δοκάρι σε 42΄ λεπτά συμμετοχής και τον τρίτο να δείχνει πολύ καλά στοιχεία παίζοντας σε ρόλο οργανωτή στη θέση του Σουμπίνιο, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα τέρμα . Μάλιστα ο Ισπανός δεξιός χαφ θέτει υποψηφιότητα και για την βασική ενδεκάδα σε περίπτωση που ο Σουμπίνιο δεν προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Στα θετικά στοιχεία της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΟΑ και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μανώλη Μονιάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας από τότε που ο 23χρονος αμυντικός επέστρεψε στον ΟΦΗ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο και προηγήθηκε με 3-0. Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε στο 26΄ ο Χόρχε Λόπεθ. Ο Κατάι έβγαλε την κάθετη πάσα στον Μάντζιο αυτός έκανε το πλασέ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Συνάνη και στην επαναφορά ο Χ. Λόπεθ με προβολή έκανε το 1-0.

Το 2-0 για τον ΟΦΗ ήρθε στο 31΄ με ωραίο σουτ του Κατάι έξω από την περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0 με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Μάντζιο που αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αραβιάκη έπιασε το σουτ στην κίνηση και έκανε το 3-0 .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αναστόπουλος έκανε συνολικά 9 αλλαγές αφήνοντας στο ματς μέχρι το τέλος μόνο τους Μονιάκη και Νύκταρη.

Στο 60΄ ο ΠΟΑ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τέρμα που σημείωσε ο Τριχάκης αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Νύκταρης «κρέμασε» τον Συνάνη έξω από την περιοχή και με αυτό το ωραίο τέρμα έγραψε το τελικό 4-1 για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Ρόβας, Κάλαιτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής, Κάται, Μάντζιος (42’ Νύκταρης).
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι : Μπρόκος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Μπουλούτ, Ουκάρ, Μποντόρ, Κολιακουδάκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης.

ΠΟΑ : Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης,Πετράκης, Γιακουμάκης Π., Αραβιάκης, Βενιανάκης, Καινουργιάκης, Μιχελακάκης, Βλαστός, Συσκάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι : Τριχάκης, Φραγκιαδάκης, Ανυφαντάκης, Χατζηανδρέου, Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook