Καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και της Ναταλίας Γερμανού, η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά είπε: «Στην δική μου αισθητική αυτή η εκπομπή δεν ταιριάζει με τον λόγο που υιοθετεί. Το μεγάλο κανάλι αν ήταν μουσική κάποτε για μένα θα ήταν κλασική. Με αυτήν την εκπομπή συνδύασε ένα βλαχομπουζουκλερί με κλασική μουσική, με το κλασικό της Όλγας Τρέμη» ενώ πρόσθεσε: «Είχα συνηθίσει το μεγάλο κανάλι να έχει ένα μέτρο στον λόγο. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που σχολιάζει ο κυνικός τρόπος που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας. Έρχεται και η Σάσα Σταμάτη και ως νταλίκα και τα ισοπεδώνει όλα. Είναι πολύ εύκολο ένα σχόλιο να περάσει την γραμμή και να γίνει χυδαίο».

Για το ξεκίνημα της Χριστίνας Λαμπίρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε: «Η Χριστίνα μου άρεσε πάρα πολύ στο δελτίο χθες. Ενθουσιάστηκα με τη Χριστίνα στο δελτίο. Αισθανόμουν πως τα τελευταία χρόνια ήταν εγκλωβισμένη στην εκπομπή της. Έβλεπα στα μάτια της πως ζητούσε συγνώμη από τους τηλεθεατές» ενώ για τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή πρόσθεσε: «Η Σταματίνα από τα μέσα της περσινής σεζόν έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο σοκ του Αλτερ.  Έχει βγάλει μια άλλη ωριμότητα παρουσιάστριας από αυτό που ήταν πριν. Της το χα πει. […]  Έχει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά έπρεπε να σταματήσει να ποζάρει. Όταν σταμάτησε μπήκε στον ρυθμό της εκπομπής.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν συνεχίσουν έτσι η εκπομπή θα πάει χαμηλότερα. […] Από τον φόβο να μη φανεί ότι καπελώνει η Τατιάνα εξαφανίστηκε. Δεν μπορούμε όμως ούτε να αυτοθαυμαζόμαστε».

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν με τη Μαρία Μπεκατώρου για την οποία είπε: « Δεν είναι της αισθητικής της δικής μου η Μαρία. Είναι επικίνδυνο να κάνει μανιέρα αυτό το ύφος που νιώθω ότι είναι επίπλαστο», άποψη με την οποία η Ναταλία Γερμανού διαφώνησε λέγοντας: «Δεν υπάρχει πιο γλυκό πλάσμα και καλόψυχο στην Ελληνική τηλεόραση».

Τέλος, η συζήτηση οδηγήθηκε στο όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για την οποία ανέφερε: «Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι. Αυτό που έβλεπα στο Dancing With The Stars γιατί τόσο γλίστραγε; […] Θεωρώ ότι είναι καλύτερη ως παρουσιάστρια την δεύτερη χρονιά. Την πρώτη χρονιά έπαιζε την παρουσιάστρια, δεν ήταν. Ένας άνθρωπος ότι είναι όμορφος δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. […] Θεωρώ ότι η Ζέτα θα έπρεπε να έχει εκπαιδευτεί σαν παρουσιάστρια, να μην είναι ένας ηθοποιός που έπαιζε για ρόλο παρουσιάστριας.  Έχω μπουκώσει από πληροφορίες για τη Ζέτα».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook