Το γεγονός ότι ο Β. Μάντζιος με τον Χ. Λόπεθ ήταν δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην φιλική αναμέτρηση με τον ΠΟΑ δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Νίκο Αναστόπουλο που φαίνεται ότι ήδη έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις για την χρησιμοποίηση και των δύο παικτών στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο Μάντζιος έδειξε κόντρα στον ΠΟΑ ότι πλέον είναι έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης για να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και να ξεκουράσει κάπως και τον Λ. Καμπάνταη που έχει τραβήξει μεγάλο κουπί από τα πλέϊ οφ μέχρι και τώρα.

Από την άλλη ο Χ. Λόπεθ αν και η θέση του είναι στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής κόντρα στον ΠΟΑ έπαιξε σε ρόλο επιτελικού χαφ και η αλήθεια είναι ότι τα πήγε πολύ καλά καθώς μοίρασε παιχνίδι και έβγαλε αρκετές μπαλιές στους επιθετικούς του ΟΦΗ. Άλλωστε ο Ισπανός μπορεί να μην φημίζεται για την ταχύτητα του , αλλά ξεχωρίζει για τις πολύ καλές μεταβιβάσεις που έχει.

Από εκεί και πέρα ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ έστω και ως αλλαγή δεν αποκλείεται να κάνει και ο Αλεξάντερ Κατάι που τα πήγε πολύ καλά στο φιλικό με τον ΠΟΑ και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την Δευτέρα καθώς την Κυριακή ο Νίκος Αναστόπουλος είχε χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την πολύκροτη υπόθεση για τα «στημένα» και την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσουν την Δευτέρα το πρωί το υπόμνημα που τους ζητήθηκε μετά την νέα απολογία τους την προηγούμενη Παρασκευή ύστερα από την έφεση που άσκησε ο κ. Φάκος και θα περιμένουν την οριστική τους δικαίωση για το ματς με την Ηλιούπολη μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα που αναμένεται να ανακοινωθεί από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η απόφαση για την κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook