Ο δήμος Μαλεβιζίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας και Παιδείας Μαλεβιζίου, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην εκδήλωση ενημέρωσης για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011, στις 17:30, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαζίου, στην λ. Ελ. Βενιζέλου 171.

Πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τον δήμο Μαλεβιζίου, τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ και το Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας.

Τα θέματα της εκδήλωσης είναι:

1. Η αναγκαιότητα του τεστ ΠΑΠ στην πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου του τραχήλου της μήτρα, με εισηγητή το επίκουρο καθηγητή γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κ. Ρελάκη.

2. Η έναρξη του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στη δημοτική ενότητα Γαζίου, με εισηγήτρια την μαία του ΚΥ Αγ. Βαρβάρας κ. Μ. Κρητσωτάκη.

Την ημέρα της εκδήλωσης, θα υπάρξει η δυνατότητα για τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να προγραμματίσουν ραντεβού για τεστ ΠΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του τμήματος ΚΑΠΗ Γαζίου στο τηλέφωνο 2810823547