Δεν είναι ασυνήθιστο τα ανδρόγυνα να ανανεώνουν κάποια στιγμή στον έγγαμο βίο τους τους όρκους αγάπης που έχουν δώσει. Ωστόσο, ένα ζευγάρι από το Χέντερσον του Μισισίπι, η Λόρεν και ο Ντέιβιντ Μπλερ μάλλον το παράκαναν. Τα δύο πιτσουνάκια αντάλλαξαν τους πρώτους όρκους αγάπης το καλοκαίρι του 1984 και έκτοτε τους έχουν ανανεώσει 99 φορές, με κάθε τελετή να τελείται σε διαφορετικό μέρος του πλανήτη.

Με τον τελευταίο γάμο τους, που τελέστηκε στη Χονολουλού, το ζευγάρι έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες όρκων γάμου με τον ίδιο σύντροφο, που οι ίδιοι είχαν πάλι καταγράψει το 2001, όταν τέλεσαν τον 66ο γάμο τους.

Όπως λένε στο παρελθόν και οι δύο είχαν μακροχρόνιες σχέσεις που δεν τους ικανοποιούσαν. Όταν γνωρίστηκαν κατάλαβαν πως ο ένας είναι πλασμένος για το άλλο και αποφάσισαν να το αποδεικνύουν με τη συνεχή ανανέωση των όρκων τους.

Όπως γράφει το thebest.gr, το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1982 και όπως λένε ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το πρώτο τους ραντεβού ήρθε δύο μέρες αργότερα και μέσα σε τρεις μήνες, ο David είχε κάνει πρόταση γάμου στην καλή του Λόρεν που δηλώνει ακόμη ερωτευμένη.

\”Λατρεύω να κοιτάζω τον Ντέιβιντ στα μάτια καθώς επαναλαμβάνει τους όρκους του. Ξέρω πως αυτός ο άνδρας θα με αγαπά μέχρι να πεθάνω. Φυσικά, ο David θα σας πει ότι το κάνει για το μήνα του μέλιτος!\” τονίζει η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα huffingtonpost.

Τώρα το ζευγάρι σχεδιάζει την… 100η τελετή γάμου..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook