Τη νέα πρέσβειρα της Ουγγαρίας στην Ελλάδα κα. Eszter Sándorfi συνοδευόμενη από τον επίτιμο Πρόξενο της Ουγγαρίας στην Κρήτη κ. Κων/νο Κωνσταντινίδη, δέχθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ, Καρούντζος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τη νέα πρέσβειρα της Ουγγαρίας για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, συζήτησε μαζί της για θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών στους τομείς της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού, αναφέρθηκε δε στην ανάγκη ενδυνάμωσης των σχέσεων ώστε να ενισχυθεί μια αμοιβαία συνεργασία.

Η νέα πρέσβειρα της Ουγγαρίας κα Sándorfi από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για τη θερμή υποδοχή και τόνισε την σημασία της ενίσχυσης των συνεργασίας μεταξύ της Ουγγαρίας και της Κρήτης σε επίπεδο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στον τουριστικό και εμπορικό τομέα, που θα δώσει διέξοδο στη δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook