Τον παίκτη που έψαχνε για την θέση του βασικού σέντερ της ομάδας βρήκε ο Στ. Κουφός στο πρόσωπο του 32χρονου Λιθουανού (2.10 ύψος) Τόμας Νάγκις.

Ο Νάγκις μέχρι την Δευτέρα το βράδυ αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Κρήτη και να μεταβεί στο Ρέθυμνο για να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις από την Τρίτη με την ομάδα του Στ. Κουφού και να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Λιθουανός σέντερ άλλωστε έχει στείλει ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με την ομάδα του ΑΓΟΡ.

Αυτή πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Νάγκις θα αγωνιστεί στη χώρα μας καθώς έχει ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας όπου έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες. Αρχικά στην ΑΕΛ 1964 την περίοδο 2006-2007 και την επόμενη 2007-2008 στην Ολυμπιάδα Πατρών.

Ο απόφοιτος του Κλέμσον έχει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπόρνοβα μέχρι να μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2011 στο Κουβέιτ.

Στην έξοδο ο Τζόνσον

Σε αντίθεση με την απόκτηση του Νάγκις ο 30χρονος γκάρντ Τάρικ Τζόνσον δεν έχει πείσει με την μέχρι τώρα παρουσία του και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του ΑΓΟΡ που ψάχνεται ήδη για την απόκτηση κοινοτικού παίκτη που θα μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στις θέσεις 2 και 3.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook