Με… πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση της ομάδας Νέων του Πλατανιά που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περιθώριο για μεταγραφές μέχρι τις 14 Οκτωβρίου και… τρέχουν για να προλάβουν τις προθεσμίες.

Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα που θα καθοδηγεί τεχνικά ο Νίκος Πασβάντης θα βρίσκονται από την επαγγελματική ομάδα οι Κοκκαλάς, Περδικάκης, Κονονένκο, Μπασιαδάκης, Βαγιωνάκης, Πατρικάκης αλλά και ο Παπαχρήστος (φώτο), που αν και ήρθε σαν μεγάλο ταλέντο για την πρώτη ομάδα θα ενισχύσει τελικά την Κ19.

Πέρα από αυτούς ο Πλατανιάς έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ροκάκη, Μπουρμπάκη (Κεραμειά), Κωστόπουλο (Α.Ο. Περιβολίων), ενώ είναι σε συζητήσεις με τους Γαλανίδη (Δόξα Παχιανών) και Μιχαήλ (Πανακρωτηριακό) και πολύ κοντά στον Τζαγκαράκη (Παλαιόχωρα).

Με τον πρώτο αν και φαινόταν «τελειωμένη» η μεταγραφή του έχει υπάρξει κόλλημα, μιας και ο Πλατανιάς τον θέλει για τρία χρόνια, αλλά η Δόξα τον παραχωρεί για ένα.

Η λίστα της χανιώτικης ΠΑΕ έχει πάρα πολλά ονόματα παικτών από ομάδες του τοπικού ανάμεσα στους οποίους είναι οι Μαγαράκης (Ασπίδα), Ν. Χαλιβελάκης, Κοκολαντωνάκης, Ντούπης (Κρ. Αστέρας), Λέττας (Ίκαρος Μ.), Πετράκης, Καλανδράνης (Ηρακλής Νερ.), Ντακάκης, Βασιλοδημητράκης (Άρης Σούδας), Κόσεκ, Γιούλα (Παγχανιακός), αλλά και άλλοι ακόμα.

Άμεσα πάντως θα φανεί ποιες από αυτές τις περιπτώσεις θα προχωρήσουν καθώς είναι δεδομένο ότι κάποιες ομάδες δεν θα παραχωρήσουν όλους τους παίκτες που ενδιαφέρεται για αυτούς ο Πλατανιάς, αλλά ενδεχομένως μόνο έναν.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook