Μπορεί η Α.Ε.Κατσαμπά να πήρε τη νίκη μέσα στο γήπεδο στο ματς με την Δόξα Γαλιάς αλλά φαίνεται ότι στην ομάδα της Μεσαράς σκέφτονται να καταθέσουν ένσταση για να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. 
Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι βάση κανονισμού της ΕΠΟ οι ομάδες του Περιφερειακού αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούν νούμερα από το 1 εώς και το 18. 
Κάτι τέτοιο δεν έγινε από την πλευρά της Α.Ε.Κατσαμπά οι φανέλες της οποίας είχαν νούμερα πάνω από 18 στο ματς με την Δόξα Γαλιάς. 
Στο γήπεδο των Μοιρών, βέβαια, βρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, Μανόλης Μαθιουδάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους ιθύνοντες των ηττημένων ότι ναι μεν υπάρχει αυτή η εντολή από την Ομοσπονδία, ωστόσο είναι στην ευχέρεια της ΕΠΣΗ να την διαφοροποιήσει. 
Η Ένωση, έτσι, είχε ενημερώσει τους διαιτητές να δέχονται για μερικές εβδομάδες να ξεκινάνε κανονικά ματς, στα οποία συμμετέχουν ομάδες, που οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών είναι πάνω από το “18″ και γι’ αυτό το λόγο έγινε κανονικά η σέντρα στo ματς Δόξα-ΑΕΚ. 
Από την μεριά τους πάντως οι διοικούντες την Δόξα Γαλιάς ψάχνουν το ζήτημα και το κατά πόσο η ΕΠΣΗ έχει το δικαίωμα να αλλάξει η να μην πειθαρχήσει στον κανονισμό της ΕΠΟ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook