Στο δυναμικό του Πλατανιά ανήκει και με την… βούλα από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Σκούρτης, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 χρόνων.

Είναι μια μεταγραφή που επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα αποκλειστικά δημοσιεύματα του Flashnews.gr τόσο της 14ης Σεπτεμβρίου (Πλατανιάς: Και το όνομα αυτού… Βασίλης Σκούρτης!) όσο και της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου (Πλάτανιας: Έδωσε τα χέρια με Σκούρτη).

Στις 27/2/1992 είναι γεννημένος ο Σκούρτης που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Νέων Χανίων. Το 2006 ξενιτεύτηκε στην Ολλανδία για την ομάδα Νέων του Άγιαξ. Το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου ήταν το πρώτο… βιολί της ομάδας Νέων των «ερυθρολεύκων». Αν και ήταν κοντά στο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τελικά δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ΠΑΕ και έτσι πήρε τον δρόμο για την Ιταλία και την Λάτσιο, όπου έκανε προπονήσεις αρκετό αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιο συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο αλλά από τον Ιανουάριο του 2011 δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην συνέχεια έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες U-21 και U-19 της Αλβανίας.

 

Περιμένει την απάντηση του Ναζλίδη

 

Μετά τον Λάζαρο Θεοδωρέλλη ο Πλατανιάς θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ακόμα έναν ποδοσφαιριστή προερχόμενο από την Καβάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με τον Θωμά Ναζλίδη (φώτο με αντίπαλο τον Σιμάο του Παναθηναϊκού) και περιμένουν μέχρι την Τρίτη την απάντηση του.

Ο γεννημένος στις 23/10/1987 ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Σοχού. Από το 2008 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Μακεδονικό (39 συμμετοχές-7 γκολ) για να κάνει το άλμα το καλοκαίρι του 2010 για την Καβάλα, με την οποία είχε 11 συμμετοχές στο περασμένο πρωτάθλημα της Superleague.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook