Στο υπο κατασκευή ποδηλατοδρομείο, στα Καθιανά Ακρωτηρίου, εγκαταλείφθηκε το αυτοκίνητο του Δήμου Χανίων που είχε κλαπεί την νύχτα της Κυριακής 25 προς την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Το αυτοκίνητο των τεχνικών υπηρεσιών βρήκαν υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, στο πλαίσιο των περιπολιών και αναζητήσεων που εγίνοντο στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες, οι οποίες όμως βρέθηκαν πεταμένες στην περιοχή, ενώ αστυνομικοί της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων το ερεύνησαν εξονυχιστικά προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν και στον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο εκλάπει απο αποθήκη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χανίων στην περιοχή της Χαλέπας, μαζί με διάφορα εργαλεία, συνολικού κόστους περίπου 100.000 ευρώ.

Επρόκειτο για την 7η διάρρηξη-κλοπή σε βάρος του δήμου, τους τελευταίους μήνες, κάτι που είχε οδηγήσει και τον δήμο στην απόφαση να εγκαταστήσει ειδικά μέτρα ασφαλείας και παράλληλα, τον δήμαρχο κ.Μ.Σκουλάκη να εκφράσει τον προβληματισμό του για την στοχοποίηση της δημοτικής περιουσίας.
\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook