Η Μαίρη Συνατσάκη, παρουσιάστρια του Master Chef, το νέο μέρος της ομάδας του \”ΠΡΩΙΝΟ mou\” μίλησε για το τι γίνεται με την προετοιμασία του ριάλιτι μαγειρικής.

Η 27χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τα γυρίσματα μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά: «Έχουμε γυρίσει ήδη δυο εβδομάδων επεισόδια, είμαστε στο 14ο. Έχουμε κάνει και κάποια εξωτερικά γυρίσματα», είπε. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τους παίκτες που συμμετέχουν κι αν έχουν ενδιαφέρον: «Υπάρχει κάποιος σαν τον Άκη Πετρετζίκη;» είπε χαρακτηριστικά ο 42χρονος παρουσιαστής. «Δεν μου αρέσουν αυτές οι συγκρίσεις. Οι γυναίκες είναι λιγότερες φέτος από πέρυσι. Το γυναικείο κοινό θα έχει να περιμένει περισσότερα. Το επίπεδο νομίζω έχει ανέβει. Οι κριτές είναι σίγουρα σε άλλη λογική, γιατί λένε ότι ξεκινούν από κει που σταμάτησε το προηγούμενο “Master Chef”. Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει πάρα πολύ», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Ευγενία Μανωλίδου που παρουσίαζε την περασμένη χρονιά την εκπομπή ήταν σχετικά αυστηρή στην παρουσίαση. Πώς είναι η Μαίρη όμως; «Επειδή έχει κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες το παιχνίδι- συγκεκριμένα λόγια- έχω πιο σοβαρό ύφος σε κάποιες στιγμές. Είμαι και πιο χαλαρή σε κάποιες άλλες» είπε και αποκάλυψε πως όταν είναι σε εξωτερικό γύρισμα μπορεί να κάνει λίγη περισσότερη πλάκα με τους κριτές, ενώ όταν λέει τη φράση «κάτω τα μαχαίρια» στους διαγωνιζόμενους, τη λέει χαμογελώντας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως η Μαίρη, μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του «Master Chef» δεν θα βρίσκεται στην παρέα τους, αλλά όταν επιστρέψει θα ενταχθεί για τα καλά στην εκπομπή και θα έχει και μια στήλη που θα παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook