Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στο να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Football League εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ αισθάνεται την ανάγκη κι αφού το ιστορικό γεγονός της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Football League αρχίζει πια να ωριμάζει, να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν τα μέγιστα την περασμένη περίοδο για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία που είχε ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Football League 2. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό δίδυμο της ομάδας μας, τον πρώην προπονητή Τιμόθεο Καβακά και τον συνεργάτη του Τάκη Τσακαλίδη ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ, καθώς και στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα μας να βρεθεί στη θέση που βρέθηκε και να κερδίσει την άνοδο για την παραπάνω κατηγορία.

Επίσης, ευχαριστούμε τους δεκάδες χορηγούς μας, στους οποίους ανήκει σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επιτυχία και τους αφιερώνουμε αυτή την ιστορική άνοδο, όπως εξάλλου και στους φιλάθλους μας, από τους οποίους ζητάμε να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ δεσμεύεται ότι το γεγονός της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League θα επιδιώξει να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δουλεύοντας με ανιδιοτέλεια που ως γνωστόν τη διακρίνει αλλά και με πάθος για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου το οποίο μετά από δεκαετίες, μέσω του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, θα εκπροσωπηθεί στη Δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία της χώρας μας».

Λευτέρης Αντωνακάκης