Παίκτης του ΑΓΟΡ και με την βούλα είναι από την Δευτέρα το απόγευμα ο Λιθουανός σέντερ Τόμας Νάγκις.

Ο Νάγκις είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου και σήμερα το απόγευμα έκλεισε και τυπικά το θέμα του με την ανακοίνωση της απόκτησης του : «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την απόκτηση του Τόμας Νάγκις (31ετών, 2.08μ., Center) για ένα χρόνο».

To αγωνιστικό προφίλ του Νάγκις

Ο Λιθουανός σέντερ είναι απόφοιτος του Κλέμσον και διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία.

Επίσης, έχει παραστάσεις και από το ελληνικό πρωτάθλημα της Α1. Τη σεζόν 2006-2007 φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε.Λ. για 4 μήνες, και τον Οκτώβριο του 2007 συμφώνησε με την Ολυμπιάδα Πατρών με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια.

Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπόρνοβα μέχρι να μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2011 στο Κουβέιτ.

Η παρουσίαση της ομάδας

Ο ΑΓΟΡ βρίσκεται ξανά στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ και με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει πως δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και μάλιστα σε όλους τους τομείς.

Η παρουσίαση της ομάδας έγινε με κάθε επισημότητα στο κέντρο διασκέδασης «Apple Bar», στο οποίο παρευρέθηκε αρκετός κόσμος αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι κοντά στην ομάδα.

Την παρουσίαση έκανε ο διακεκριμένος Ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ο οποίος απέδειξε πως πάντα βρίσκεται κοντά στην ομάδα που αγαπάει.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των βασικών χορηγών της ομάδας μας. Το Τ.Τ. εκπροσώπησε ο περιφερειακός διευθυντής Κρήτης, Μανόλης Παπαδάκης και η Χριστίνα Κωστάρογλου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων. Από την Cyta στο Ρέθυμνο βρέθηκε ο Γιάννης Δούζης, υπεύθυνος μάρκετινγκ Κρήτης. Επίσης το παρών στην εκδήλωσε έσωσε ο Μάνος Δομαζάκης, ο πρόεδρος της Creta Farm.

Το μήνυμα που έστειλαν ήταν κοινό και άπαντες τόνισαν πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα του Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο σύλλογο στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1.

Ο πρόεδρος του ΑΓΟΡ Νίκος Σαραντινός, στάθηκε στην μεγάλη στήριξη που προσφέρουν οι χορηγοί και είναι αρωγοί και στην φετινή προσπάθεια στην Α1. Επίσης, ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου που ήδη έχει προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στο σύλλογο. Τέλος, δεσμεύτηκε πως όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα, θα κάνουν τα πάντα για να καθιερωθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν όλοι παίκτες του ΑΓΟΡ . Ο λόγος για τους: Κέισι Μίτσελ, Γιώργο Κούμουλο, Σπύρο Μοτσενίγο, Νίκο Παπανικολάου, Λαμάρ Ράιτ, Απόλλωνα Τσόχλα, Αβραάμ Καλλινικίδη, Περικλή Δορκοφίκη, Τάρικ Τζόνσον, Νταμίρ Λάτοβιτς, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Νίκο Κατσαρέ και Γιώργο Δέδα.

Επίσης καταχειροκροτήθηκε το τεχνικό επιτελείο, το οποίο απαρτίζεται από τους Στέργιο Κουφό, Σταύρο Μυκονιάτη, Θανάση Γιαπλέ και Βασίλης Μητσόπουλο.

Ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Στέργιος Κουφός, τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Η «ψυχή της ομάδας», ο Τάσος Τριαντάφυλλος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο αλλά φυσικά και από όλα τα μέλη του ΑΓΟΡ .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook