Με τον Σέρχιο Λεάλ να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα και να αγωνίζεται στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης κέρδισε με 1-0 την Δευτέρα το απόγευμα τη Χερσόνησο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου υπό συνεχή βροχή.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στη γάμπα και δήλωσε ετοιμοπόλεμος για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου στο φιλικό με τη Χερσόνησο έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως στους παίκτες που δεν είχαν παίξει στο φιλικό με τον Α.Ο Χανιά , αλλά και σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας . Με λίγα λόγια ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έδειξε ενδεκάδα για το ματς με τον Άρη κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες προπονήσεις της εβδομάδας.

Η εικόνα του αγώνα

Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα ο Εργοτέλης δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει πάνω από ένα γκολ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο όμως και πάλι παρουσίασε πρόβλημα στο σωστό τελείωμα των φάσεων.

Παρά τα λεγόμενα του Ν. Καραγεωργίου πέρι σκέψεων για αλλαγή συστήματος κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στο φιλικό με την Χερσόνησο όπου ο Καβαλιώτης τεχνικός διατήρησε το σύστημα σε διάταξη 4-3-3.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού φιλικού ο Εργοτέλης είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ στο πρώτο μέρος με τον Κουτσιανικούλη στο 6΄ και στο 27΄ και με τον Λεάλ στο 32΄.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Χαντί , Μπουχαλάκη και Χρυσοφάκη στο παιχνίδι πρόσθεσε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην ομάδα του Εργοτέλη που έχασε σωρεία ευκαιριών στο 69΄ και το 71΄ με τον Ευαγγέλου , στο 76΄ με τον Μπουχαλάκη, και στο 80΄ και 84΄ με τον Μπρούνο. Πολύ ανεβασμένη ήταν στο δεύτερο μέρος όμως και η Χερσόνησος που είχε τρεις καλές ευκαιρίες στο ματς στο 52΄ με τον Κίτσα , στο 74΄ με τον Καπετανάκη , και στο 83΄ με τον Τεπετό.

Το γκολ που έκρινε την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων σημείωσε για τον Εργοτέλη στο 86΄ ο Χαντί με σουτ από πλάγια αριστερά το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Χερσονήσου.

Για την Τρίτη ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη θα μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί (9π.μ) και απόγευμα (6.30 μ.μ).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Χίμπλινγκερ (60’ Κανδηλάκης), Γιαλούσης, Μπέτο (46’ Χαντί), Τζούνιορ (46’ Μπουχαλάκης), Ρομάνο (60’ Κοζορώνης), Κουτσιανικούλης (60’ Μπρούνο), Μπούντιμιρ (60’ Ευαγγέλου), Λεάλ (46’ Χρυσοφάκης).

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Σωμαράκης, Πατελής, Κουτσάκης, Τεπετός, Αριστεινίδης Π., Ανωγειανάκης, Βλάχος, Κίτσας, Χαλκιαδάκης, Δεληθωμαΐδης.
Έπαιξαν και οι: Καπετανάκης, Γουργιώτης, Βασιλείου, Μπινιχάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook