Με ταχείς ρυθμούς ξεκινά την λειτουργία της η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τουρισμού και την προώθηση της ανάπτυξης στο νομό Χανίων.

Ήδη μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο ΔΣ της Ένωσης ως εξής :

Πρόεδρος:
Γιαννούλης Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος: Σταματάκης Εμμανουήλ
Γραμματέας: Παπαδάκης Κυριάκος
Ταμίας: Καπάκη Σοφία
Έφορος: Νικάκης Γεώργιος
Μέλη: Κυριακάκης Μιχαήλ
Μαθιουλάκης Γεώργιος
Ντουρουντούς Νικόλαος
Παπαδάκης Αντώνιος
Τζατζιμάκης Παύλος
Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος
Α΄ Αναπληρωματικός: Παρασκάκης Εμμανουήλ

Να σημειωθεί πως μέσα σε 2-3 μήνες από την νομική σύσταση της Ένωσης Ξενοδόχων, εγγράφησαν 446 μέλη από τα οποία τα 386 (88%) συμμετείχαν στις εκλογές.

Στην πρώτη του ανακοίνωση το νέο ΔΣ της Ένωσης, ευχαριστεί τους ξενοδόχους για την ανταπόκρισή τους στην εκλογική διαδικασία και αναφέρει τα εξής :

«Η αθρόα προσέλευση των μελών μας, όπως και ο μεγάλος αριθμών εγγεγραμμένων μελών , μας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουμε ενωμένοι και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Τουρισμού.

Στόχος μας, είναι η ανάπτυξη του τόπου μας , με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία των Χανίων , την ώρα που όλοι διαπιστώνουμε ότι η μοναδική ελπίδα ανάκαμψης της χώρας μας, έρχεται μέσα από τον Τουριστικό κλάδο.

Υποσχόμεθα ότι με πνεύμα συνεργασίας και διάθεσης για ομαδική εργασία και μετά την καθαρή εντολή για τίτλους τέλους στη συνδικαλιστική πολυδιάσπαση του Νομού Χανίων, να τιμήσουμε την εντολή σας μέσα από την ανάδειξη μας ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομού Χανίων».