Το βλέμμα του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στρέφει πλέον από την Τρίτη το πρωί ο ΟΦΗ μετά και την αθωωτική απόφαση από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ματς με την Ηλιούπολη.

Η είδηση σκόρπισε πολλά χαμόγελα στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας και σίγουρα αποτελεί πλέον μια μεγάλη δικαίωση τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για το όνομα του Νίκου Μαχλά που φάνηκε ότι μπλέχτηκαν και ταλαιπωρήθηκαν άδικα όλο αυτό το διάστημα για ένα θέμα που όπως αποδείχθηκε από δύο εκδικάσεις δεν είχαν καμία ανάμειξη.

Πέρα από τον ΟΦΗ αθωωτική ήταν και η απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης και τον πρόεδρο της ομάδας της Αρκαδίας Γιώργο Μποροβήλο , καθώς και για τον Θρασύβουλο για τον οποίο είχε ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής του απόφασης ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Αντωνακάκης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ΟΦΗ : 

\”Με την υπ΄ αριθμόν 205/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην  ουσία  την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου κατά της υπ΄ αριθμόν 214/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, της ΠΑΕ ΟΦΗ του προέδρου της Νικόλαου Μαχλά και του Ηρακλή Νύχταρη\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook