Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου ήρθε η σειρά του Αντώνη Σαμαρά και των άλλων πολιτικών αρχηγών να βρεθούν στο στόχαστρο της πολιτικής σάτιρας με αφορμή τη γνωστή φωτογραφία του Τζομπς. Δείτε την λεζάντα που πλαισιώνει την φωτογραφία του καθενός.

Πρόκειται για το γνωστό photoshop εμπνευσμένο από την πολύ γνωστή φωτογραφία του Στιβ Τζομπς με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εμφανίζεται δίπλα στη φράση \”No Clue\”.

\"\"

Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο 46χρονος Τριαντάφυλλος Ομηρίδης που εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης.

Μετά το \”No Jobs\” του πρωθυπουργού ακολούθησαν ο Αντώνης Σαμαράς με το \”No Clue\”, η Αλέκα Παπαρήγα με το \”No sense of time\”, ο Αλέξης Τσίπρας με το \”No Friends\”, η Ντόρα Μπακογιάννη με το \”No Voters\” και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το \”No Foreigners. Jews, Muslims, Catholics, Americana, Gays, Bisexuals, Whateversexuals. Just good, orthodox, patriotic, Greeks who believe in me\”.

\"\"

No voters- Χωρίς ψηφοφόρους

\"\"

No sense of time- Χωρίς αίσθηση του χρόνου

\"\"

No Friends- Χωρίς φίλους

\"\"

No Foreigners. Jews, Muslims, Catholics, Americana, Gays, Bisexuals, Whateversexuals. Just good, orthodox, patriotic, Greeks who believe in me

Χωρίς ξένους, Εβραίους, Καθολικούς, Αμερικανούς, Ομοφυλόφιλους, αμφίφυλους. Μόνο οι καλοί, ορθόδοξοι, Έλληνες πατριώτες που πιστεύουν σε εμένα.

new247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook