Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τις δηλώσεις της ότι θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της, η Αντζελίνα Τζολί «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα 4χρονο κοριτσάκι, από την Αϊτή τη Leah, που έμεινε ορφανή μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη χώρα, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 35χρονη ηθοποιός ήταν συνεχώς σε επαφή με γραφεία υιοθεσίας, και μη κυβερνητικές οργανώσεις, ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς πάνε τα πράγματα.

«Οι δικηγόροι της Αντζελίνα έχουν κινήσει τις διαδικασίες ώστε η Leah να περάσει μερικές μέρες μαζί της στην Αμερική. Αυτή είναι μια συνηθισμένη διαδικασία, για να εξακριβωθεί ότι το κορίτσι θα προσαρμοστεί», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού στην εφημερίδα «Daily Mail».

Αν όλα πάνε καλά, το ζευγάρι θα έχει τρία βιολογικά παιδιά την 4χρονη Shiloh και τα 2 ετών δίδυμα Knox και Vivienne και τέσσερα υιοθετημένα, τον 10 ετών Maddox από την Καμπότζη, την 7χρονη Pax από το Βιετνάμ , την 6 ετών Zahara από την Αιθιοπία και τώρα την 4χρονη Leah από την Αϊτη.

Daily Mirror

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook