Μετά το σημερινό ρεπό που χορήγησε στους παίκτες του ο Νίκος Καραγεωργίου στον Εργοτέλη από την Τετάρτη το πρωί θα αρχίσουν να κάνουν τα πλάνα τους για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον Άρη.

Η προετοιμασία για αυτό το ματς θα ξεκινήσει την Τετάρτη με διπλή προπόνηση στην οποία ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και κάποια από τα πλάνα του για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα με τον Σέρχιο Λεάλ μετά από αρκετό διάστημα απουσίας να επανέρχεται στο βασικό σχήμα του Εργοτέλη . Άλλωστε ο Νίκος Καραγεωργίου στηρίζει πολλά στον Ουρουγουανό επιθετικό στον οποίο ποντάρει πολλά στο να μπορέσει ο Εργοτέλης να βρει το εύκολο γκολ στον αγώνα της Κυριακής.

Η διαφαινόμενη είσοδος του Λεάλ στην ενδεκάδα ίσως αφήσει εκτός αρχικού σχήματος έναν εκ των Κουτσιανικούλη η Φραγκουλάκη με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον πάγκο.

Με κόσμο στο Παγκρήτιο ο Άρης

Στο μεταξύ την Τρίτη το πρωί πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι της Κυριακής όπου ο Εργοτέλης έκανε δεκτό το αίτημα του Άρη για παρουσία περίπου 500 φιλάθλων του στο Παγκρήτιο όπου θα τοποθετηθούν στην θύρα 6 του Παγκρητίου Σταδίου.

Η κίνηση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική μέχρι τώρα με τα εισιτήρια να έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και να τιμώνται προς 15 ευρώ για όλες τις θύρες.

Τέλος με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους του Δ.Σ. της ομάδας των Νέων Εργοτέλη Μηνά Μαστρογιωργάκη για το θάνατο του πατέρα του Γιώργου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook