Σημαντικές ελπίδες να προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα έχει ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο που στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε κάτω από συνεχή βροχή και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έβγαλε όλο το πρόγραμμα που αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών του ΟΦΗ.

Ο Σουμπίνιο σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπώρησε στον δικέφαλο μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα .

Αν τα καταφέρει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ τότε θα θέσει εαυτό στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου και πλέον θα είναι καθαρά θέμα του 53χρονου τεχνικού της κρητικής ομάδας για το αν θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή που θα επιλέξει για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο μεταξύ την Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ και τα αποτελέσματα αυτών θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες και θα αξιολογηθούν ανάλογα από το τεχνικό τιμ της κρητικής ομάδας.

Δείπνησαν στο «ΒeerAcademy» και είδαν Εθνική

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα
της καθημερινότητας είχαν σήμερα το βράδυ παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που δέχθηκαν από το γνωστό
κατάστημα BeerAcademy(βρίσκεται στη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Μίνωος) και δείπνησαν μετά το τέλος της προπόνησης, παρακολουθώντας τη μεγάλη μάχη της Εθνικής μας ομάδας στη Γεωργία.

Το οικογενειακό κλίμα ήταν εμφανή για πολλοστή φορά με το κρητικό συγκρότημα να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην Κυριακάτικη (16/10, 20.30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του γνωστού καταστήματος κ.κ. Αναγνωστάκη Γιάννη, Γεωργακάκη Χάρι, Δεσποτάκη Γιώργο, όπως και τους ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου «Gymnasium» (εκεί έγιναν οι εργομετρικές μετρήσεις) για την προσφορά τους στον Ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ακυρώθηκε η εκδρομή για την Τούμπα

Στο μεταξύ η εκδρομή που διοργάνωναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ακυρώθηκε λόγω του υψηλού κόστους που υπήρχε με μετάβαση στην Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ από το Ηράκλειο. Παρόλα αυτά μετά από την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τούμπας αποφασίστηκε να παραχωρηθεί στους μεμονωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο η θύρα 8 του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook