Μετά την κλήση του Χανιώτη μέσου του Εργοτέλη, της ομάδας Κ17, Κώστα Μαραγκουδάκη στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του Euro 2012 ήταν σειρά του Ηρακλειώτη Χρήστου Κασαπάκη (στη φώτο με το Νο 13) να δει το όνομα του στις κλήσεις της Εθνικής Νέων για την αντίστοιχη διοργάνωση.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κλήθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα.

Η προκριματική φάση του Euro 2012 θα διεξαχθεί από 21 έως 26 Οκτωβρίου στην Αρμενία και η εθνική ομάδα είναι στο 10ο όμιλο μαζί με την διοργανώτρια χώρα, την Ανδόρα και την Σλοβακία.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής:

Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο, Νίκος Κουσίδης, Νίκος Μαρινάκης, Σπύρος Φουρλάνος, Χρήστος Κασαπάκης (Παναθηναϊκός), Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης (Άρης),  Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλας, Φώτης Καϊμακαμούδης (Ατρόμητος), Δημήτρης Κολοβός, Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).

Το πρόγραμμα του ομίλου της εθνικής είναι το εξής:
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 
11.30 
Ελλάδα-Ανδόρα, MIKA Sport Complex

14.00 Σλοβακία-Αρμενία, Yerevan Republican Stadium

Κυριακή 23 Οκτωβρίου
11.30 Σλοβακία-Ανδόρα, MIKA Sport Complex

14.00 Αρμενία-Ελλάδα, Yerevan Republican Stadium

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου
13.00 Ελλάδα-Σλοβακία, MIKA Sport Complex

13.00 Ανδόρα-Αρμενία, Yerevan Republican Stadium

Σύμφωνα με το epo.gr: «Η ομάδα συγκεντρώνεται τη Δευτέρα 17/10 και θα πραγματοποιήσει προπόνηση την ίδια μέρα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά (ώρα 17:00). Η αποστολή αναχωρεί για την Αρμενία την Τρίτη 18/10 (ώρα αναχώρησης 13:25), ενώ επιστρέφει στην Ελλάδα την Πέμπτη 27/10 (ώρα επιστροφής 12:35)».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook