Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν σε προκαθορισμένο ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές, εμφανίστηκε η ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου, κατέχοντας παραπάνω από μισό κιλό ηρωίνη (524 γρ.).

Κατά την αστυνομική έφοδο, συνελήφθησαν τόσο οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές -ένας 60χρονος τσιγγάνος και η 37χρονη κόρη του- όσο και το 13χρονο κορίτσι.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου έμενε η ανήλικη μαζί με τον 25χρονο θείο της, ελληνικής καταγωγής, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης,
βρέθηκε ποσότητα 91 γραμμαρίων χασίς και μία σιδηρογροθιά. Στο ίδιο σπίτι, βρισκόταν και η 27χρονη φίλη του 25χρονου, που είχε μικροποσότητα χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Όπως διαπιστώθηκε, η 13χρονη ζούσε μαζί με τον θείο και τη γιαγιά της στους Αμπελόκηπους.

Όλοι οι παραπάνω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Για την 13χρονη σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία, καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο tsantiri.gr, έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, που είχαν πληροφορίες για τη δράση του 25χρονου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook